Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

  • Ana Sayfa /
  • Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

İletişim Formu’nda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

İşbu Aydınlatma Metni, veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden Yaprak Turizm Tarım Hayv. İnş. Eml. Pet. Kuy. Tic. A.Ş. tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde, kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki nedenleri, toplanma yöntemi, kimlere aktarılabileceği ve KVKK kapsamındaki haklarınız konularına ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

İnternet sitemizdeki iletişim formu aracılığıyla paylaştığınız ad soyad, telefon, e-mail vb… kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması, ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ve başvuruda bulunduğunuz konu hakkında sizinle iletişim kurulabilmesi amaçlarıyla işlenmektedir. Ayrıca işbu form ile paylaştığınız bilgiler üzerinde mutlak bir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bilmemizi istemediğiniz kişisel verilerinizi ve özel nitelikli kişisel verilerinizi Şirketimizle paylaşmamanızı tavsiye ederiz.

Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı mercileriyle paylaşılacaktır.

Kanun’un ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre, Merkez Mah. Turizm Cad. No:53 Manavgat/Antalya adresine yazılı olarak gönderebilir veya [email protected] e-posta adresine iletebilirsiniz. Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır. İlgili formu görüntülemek için tıklayınız.

Nasıl Gidilir?

Side - Kumköy beldesi Antalya Havalimanına 54,5 km, Antalya otogarına 69,9 km’dir. Antalya’ya otobüs ile gelen misafirlerimiz, Antalya otogardan Side – Manavgat otobüsleri ile otelimize ulaşım sağlayabilirler. Uçak ile seyehat eden misafirlerimiz, mevcut ise havayollarının servisleri ile ulaşım sağlayabilirler ayrıca 24 saat taksi bulma imkanı da mevcut. Ya da hava alanından şehir içi araçları ile otogara gidip, Manavgat – Side otobüsleri ile otelimize ulaşım sağlayabilirler.

Merkez Mah., Turizm Cad. No:53, 07600 Side / Manavgat / Antalya / TÜRKİYE

+90 (242) 212 18 77
+90 (242) 763 88 00

KVKK

Çerez Politikası